Novinka

EasySandwich s kuřecím masem 100g Hamé

Cena
24,90 Kč
248,98 Kč/kg
21,65 Kč bez DPH
Dostupnost
Skladem na 1 pobočce
Nevíte si rady s výběrem? Zeptejte se odborníka

Nové pomazánky EasySandwich proměňují chuť tuňáka, kuřecího masa či černých oliv v motivaci tak vábivou a rafinovanou, EasySandwich že jí neodolá ani biatlonistka Gábina Soukalová. Pohodová svačinka anebo cool občerstvení na rozjetou párty? Vaší fantazii se meze nekladou. Díky luštěninám má vysoký podíl bílkovin. Skvěle se hodí jako náplň sendvičů a baget.

voda, kuřecí maso (20 % hm.), sterilovaná paprika (paprika, ocet, cukr, sůl), slunečnicový olej, fazole, cibule, kořenící přípravek (byliny a koření, sůl, sušená cibule, sušený glukózový sirup, řepkový olej, zahušťovadlo: guma guar, antioxidant: výtažek z rozmarýnu), hořčice, cukr, sušený vaječný žloutek, ocet, zahušťující přísada (modifikovaný škrob zahušťovadlo: xanthan), sůl.

Může obsahovat stopy sóji, mléka.

Energetická hodnota (kJ) 993 Energetická hodnota (kcal) 239 Tuky (g) 16.4 Z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1.8 Sacharidy (g) 19.8 Z toho cukry (g) 10.7 Sůl (g) 1.6 Vitamín C (mg) 1.5
Topinka s pomazánkou z kuřecího masa s vaječnou omeletou a cibulovým chutnay

Škola foodstylingu tentokrát v podání Ondřeje Slaniny, kterého znáte z televizních pořadů o vaření. Jako hosta si přizval biatlonového závodníka Jardu Soukupa. Vsadíme se, že takovouto topinku jste ještě nejedli.

4 porce
doba přípravy 15 minut

Suroviny:
•    8 plátků chleba šumavy
•    1 ks EasySandwich pomazánka s kuřecím masem
•    4 ks vejce
•    Sůl
•    Pepř
•    50 ml olivového oleje
•    100 ml rostlinného oleje
•    1 ks malá bílá cibule
•    1 ks malé červená cibule
•    1 ks jarní cibulka
•    2 cl koňaku
•    4 cl bílého portského vína
•    5 dcl vody
•    2 lžíce cukru

Postup:

Na rostlinném oleji usmažíme jednotlivé plátky chleba z obou stran do zlatova. Vyjmeme a necháme na savém papíru vychladnout. Každý plátek potřeme pomazánkou EasySandwich. Vejce rozmícháme se solí a pepřem a na polovině olivového oleje upečeme tenké omelety. Po upečení je srolujeme a několikrát prokrojíme. Poklademe na topinky. Červenou a bílou cibuli nakrájíme na klínky a jarní cibuli na kolečka. Na olivovém oleji lehce orestujeme, zasypeme cukrem, necháme zkaramelizovat a zalijeme vodou, koňakem a portským vínem.  Osolíme, opepříme a krátce podusíme. Necháme vychladit a hotové chutnay poklademe na topinky.