EasySandwich pomazánka makrela 100g Hamé

Cena
24,90 Kč
249,00 Kč/kg
21,65 Kč bez DPH
Dostupnost
Nevíte si rady s výběrem? Zeptejte se odborníka

Nové pomazánky EasySandwich proměňují chuť makrely v motivaci tak vábivou a rafinovanou, EasySandwich že jí neodolá ani biatlonistka Gábina Soukalová. Pohodová svačinka anebo cool občerstvení na rozjetou párty? Pomazánka s makrelou uspokojí i ty nejnáročnější mlsouny. Hodí se dobře na ciabattu, focaccia a opečený toust.

voda, řepkový olej,  makrela (Scomber scombrus ) 20 % hm , slunečnicový olej, přísada (sójová mouka, mléčné proteiny, škrob, sůl, zahušťovadlo: guma guar, vaječná bílkovina,  koření, zvýrazňovač chuti E621, sušená zelenina (cibule, česnek), aroma (obsahuje celer), dextróza, antioxidant: kyselina askorbová, barvivo: paprikový extrakt), bramborový škrob, sůl.

Energetická hodnota (kJ) 1267
Energetická hodnota (kcal) 307
Tuky (g) 27.4
Z toho nasycené mastné kyseliny (g) 3.2
Sacharidy (g) 4
Z toho cukry (g) 0.5
Bílkoviny (g) 9.8
Sůl (g) 1.3

Ciabatta s olivovou pomazánkou, černými olivami v rozmarýnu a mortadely

Ondřej Slanina si do Školy Foodstylingu pozval dalšího biatlonistu. S Michalem Šlesingerem se pustí do přípravy ciabatty s olivovou pomazánkou.

4 porce
doba přípravy 10 minut

Suroviny:
•    1 ks pečená ciabatta
•    1 ks EasySandwich pomazánka makrela
•    50 g černých oliv
•    8 plátků mortadely s olivami
•    4 lžíce panenského olivového oleje
•    1 stroužek česneku
•    1 snítka bazalky
•    Čerstvé mletý pepř

Pracovní postup:
Ciabattu rozkrojíme na osm plátků silných asi 1,5 cm. Opečeme na sucho v pánvi a na závěr lehce zakápneme olivovým olejem. Každý plátek potřeme olivovou pomazánkou EasySandwich. Černé olivy nakrájíme na plátky a smícháme s utřeným česnekem se sekanou bazalkou. Opepříme. Dobře zamícháme a poklademe plátky bruchetty. Na závěr poklademe plátky mortadely.