Znojmia Pod Masíčko - novinka pro snadnější vaření

podmasicko banner use 

Zapomeňte na dlouhé stání u sporáku a užívejte si více času s rodinou. Poradíme vám, jak na to.

Značka Znojmia uvádí na trh novou řadu zeleninových směsí Pod masíčko, která je určena pro rychlé a chutné vaření. Do této řady spadá Peperonatka, Cizrnka, Sojanka a Pikantka – všechny čtyři výrobky byly vyvinuty speciálně pro rychlou přípravu chutných domácích pokrmů. Jsou méně kyselé, vyváženě okořeněné, obsahují velké kousky zeleniny, dají se použít pod různé druhy masa a připravit na spoustu způsobů. Všechny čtyři varianty jsou navíc bez zahušťovadel, bez konzervantů i bez lepku.

Široká nabídka…
Peperonatka – směs krájených rajčat, papriky, cibule, cukety a kostek karotky v tomatovém protlaku dokořeněná česnekem. Peperonatka je zárukou skvělého gurmánského zážitku.
Pikantka – směs krájené papriky s cibulí v tomatovém protlaku okořeněná chilli. Pikantka uspokojí milovníky lehce pikantních pokrmů.
Cizrnka – směs krájené papriky, cibule, žampionů, kostek karotky a cizrny ve sladkokyselém nálevu. Cizrnka dodá masu ten správný šmrnc.
Sojanka – směs krájené papriky, cibule a sójových bobů v tomatovém protlaku okořeněná česnekem. Sojanka zaujme svojí lahodnou chutí.

… nespočet možností použití
Zeleninové směsi z řady Pod masíčko se dají použít na mnoho způsobů. Nemusíte je dávat jen pod masíčko, skvěle se hodí také do zapékaných pokrmů, na těstoviny či jako základ na pizzu. V kuchyni se fantazii meze nekladou. Spoustu inspirace najdete na webových stránkách www.receptyschuti.cz, nebo přímo na výrobcích, které mají na víčku nalepenou malou knížečku s recepty.
Vyzkoušejte třeba pikantní krkovičku: Plátky krkovice naklepeme, vetřeme do nich sůl a pepř a na rozpáleném oleji opečeme na pánvi. Poté maso dáme na talíř. Do pánve k výpeku nalijeme Pikantku Znojmia a prohřejeme. Nakonec maso přelijeme zeleninovou směsí a podáváme s rýží.

Symfonie z jižní Moravy
Stejně, jako v roce 2016, i letos budeme pokračovat v podpoře výrobků z jižní Moravy. Připravujete nový televizní a online spot, ale na naše výrobky narazíte i na ochutnávkách, v tisku a zejména na internetu. Vloni jsme rozezpívali okurky, zelí a hrášek oblečené do moravských krojů. Letos se k nim přidá i veselá Peperonatka, Cizrnka, Sojanka a Pikantka, které zazpívají další část písničky „živijó, Znojmio“. Užijte si novou symfonii chutí, kterou Vám značka Znojmia přináší, a buďte vždy dobře naloženi.

Vyzkoušejte recepty, které jsme pro vás připravili

Naši kuchaři pro vás připravili celou řadu receptů. ve kterých můžete zleeninové směsi Pod Masíčko využít, zde pro vás vybíráme některé z nich

Pečená krkovička s pikantní zeleninou

Rychlá a chutná večeře může být hotová za chvilku, a přitom si dopřejete pořádné jídlo. Zkuste a uvidíte.

 pecena krkovicka s pikantni zeleninou 2939

 

 

Tofu kostky se zeleninou a rýžovými nudlemi

Když se přírodní tofu vhodně upraví, je pořád zdravé a zároveň velmi chutné. S pikantní omáčkou rozhodně stojí za vyzkoušení.

 tofu kostky se zeleninou a ryzovymi nudlemi 2998

 

 

Quesadilla

Hledá se rychlé a zajímavé jídlo? Kuřecí maso s pikantní omáčkou a spoustou rozpečeného sýru nikdy nezklame!

 quesadilla 2997

 

 

Pikantní kostky z králičího masa se sojou a zeleninou

Nechce se vám trávit večer u plotny? Určitě nemusíte! Vydatné teplé jídlo stihnete uvařit během půlhodinky.

 pikantni kostky z kraliciho masa se sojou a zeleninou 2937

 

 

Zapečené krůtí maso se sýrem a paprikovou omáčkou

Sýr a zeleninovou omáčku byste měli mít ve spíži vždycky po ruce. Když nezbývá čas na velké vyvařování, stačí jen dokoupit nebo rozmrazit maso a rychlá večeře může být na stole za chvilku.

 zapecene kruti maso se syrem a paprikovou omackou 2940

 

 

Marocké kuřecí placičky se zeleninou

Kdo by nechtěl od plotny odcházet s pocitem, že hotové jídlo vypadá podstatně propracovaněji, než kolik času to doopravdy zabralo? V tom případě rozhodně musíte zkusit tento rychlý recept!

marocke kureci palicky se zeleninou 2936