Směs do bramborového salátu ZNOJMIA 330g
- Popis
- Složení
- Výživové hodnoty
- Recept
Výrobky Znojmia jsou ideální jako součást salátů, příloha, ozdoba slavnostních mís či jen tak samotné, na chuť. Se zeleninovou směsí Znojmia připravíte lahodný bramborový salát během chviličky.
voda, karotka, okurky, cibule, hrášek, paprika,ocet, cukr, sůl ,kořenící výtažek.
Energetická hodnota (kJ) | 194 |
---|---|
Energetická hodnota (kcal) | 46 |
Tuky (g) | 0.3 |
Z toho nasycené mastné kyseliny (g) | 0 |
Sacharidy (g) | 9.7 |
Z toho cukry (g) | 7.9 |
Bílkoviny (g) | 1 |
Sůl (g) | 0.8 |
Netradiční bramborový salát s parmskou šunkou a majonézou
Vánoce s Janou Vašákovou. Naučte se ve Škole Foodstylingu malinko jiný bramborový salát a udělejte dojem u štědrovečerní tabule.
4 porce
příprava 5 minut + 15 minut vaření brambor + 3 minuty pečení
Suroviny:
- 500 g salátových brambor typu A
- 200 g majonézy Otma
- 300 g zeleninové směsi Znojmia
- 40 g černých oliv
- 2 chilli papričky
- 200 g parmské šunky
- 2 lžíce olivového oleje
- sůl a pepř
- čerstvé oregano
Postup:
Brambory uvařte ve slupce, slijte, nechte vychladnout, oloupejte a nakrájejte na větší kostičky. Rozpečte troubu na 180 °C, plátky parmské šunky přendejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte dokřupava, asi 2 až 3 minuty. K nakrájeným bramborám přidejte slitou a propláchnutou zeleninovou směs Znojmia, na půlky nakrájené olivy a nasekané chilli papričky. Osolte, opepřete a zlehka vmíchejte majonézu Otma a olivový olej. Přendejte na talíře, ozdobte nakřupanou parmskou šunkou a lístky oregana.
