Cookies a podmínky používání stránek

Pravidla užití webových stránek

Internetové stránky provozované pod doménovým jménem www.hame-eshop.cz byly vytvořeny a jsou provozovány společností Orkla Foods Česko a Slovensko a.s., se sídlem Mělnická 133, 277 32 Byšice, zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložka 605.

Obsah stránek je provozován a průběžně obnovován a upravován společností Orkla Foods Česko a Slovensko a.s. v souladu s právním řádem České republiky.

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s. si vyhrazuje veškerá autorská práva. Připojením na internetové stránky se zavazujete dodržovat tyto podmínky.

Informace obsažené na internetových stránkách slouží pouze jako základní přehled předmětů zájmu a jsou určeny pro osobní potřebu návštěvníka webu, který nese veškerou odpovědnost za jejich použití.

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s. neodpovídá ani za úplnost, přesnost, věcnou a časovou správnost informací obsažených na těchto stránkách, ani na dalších stránkách, které jsou dostupné prostřednictvím stránek Orkla Foods Česko a Slovensko a.s. Pro aktuální informace kontaktujte Orkla Foods Česko a Slovensko a.s. prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s. nezaručuje možnost připojení a bezchybné fungování stránek a dále neodpovídá za jakékoliv přímé nebo nepřímé újmy (majetkové či nemajetkové) vzniklé v souvislosti s připojením a užíváním těchto stránek, či v důsledku nemožnosti připojení se k těmto stránkám, nebo nemožnosti využívání jejich obsahu.

Používání souborů cookie a osobních údajů

Webové stránky společnosti Orkla Foods Česko a Slovensko a.s. využívají soubory cookie a podobné technologie, které ukládají informace do vašeho počítače, mobilního telefonu nebo tabletu. Ty jsou obvykle uloženy v prohlížeči zařízení. Soubory Cookie používáme k tomu, abychom umožnili návštěvníkům přístup k různým funkcím na našich webových stránkách, rozlišili uživatele mezi sebou a analyzovali výkonnost našich webových stránek a využívali zájmově orientovanou reklamní kampaň zaměřenou na uživatele. To se do určité míry opírá o používání osobních identifikovatelných informací od našich uživatelů - jak je popsáno níže - a pomáhá nám vylepšovat naše webové stránky a zpřístupňovat digitální komunikaci našim příjemcům.

Návštěvníci našich stránek se mohou dobrovolně rozhodnout, jestli budou používat soubory cookie prostřednictvím nastavení prohlížeče nebo zařízení. V nastavení vašeho prohlížeče můžete upravit preference, které soubory cookie bude prohlížeč stahovat. Zde můžete také odstranit všechny existující soubory cookie, které jsou uloženy v prohlížeči nebo zařízení. Upozorňujeme, že pokud zablokujete všechny soubory cookie ve vašem prohlížeči nebo zařízení, může to mít za následek pokles výkonu a zhoršení funkčnosti našich (a dalších) webových stránek.

Účel souborů cookie na této webové stránce

Naše webové stránky používají soubory cookie vložené námi nebo třetími stranami pro následující účely:

  • Analýza: Využíváme soubory cookie k tomu, abychom počítali jednotlivé návštěvníky na našich webových stránkách a vypracovávali statistiky týkající se provozu a funkčnosti našich webových stránek. Software, který používáme, ukládá informace o počtu zobrazení jednotlivých stránek a informace o geografické poloze, zařízení, operačním systému a prohlížeči.
  • Přihlašovací služby: Pokud webová stránka nabízí možnost přihlašovacích služeb, uložíme ve vašem prohlížeči nebo zařízení identifikační číslo a čas přihlášení do souboru cookie. To umožňuje, že se po každém otevření stránky již nebudete muset přihlašovat znovu.
  • Zájmově orientovaná reklama online: Můžete se setkat s reklamou Orkla Foods Česko a Slovensko a.s. na jiných webových stránkách v důsledku souborů cookie umístěných na vašem prohlížeči nebo zařízení. Tyto informace nejčastěji vycházejí z prohlédnutého obsahu, informací o uživateli nebo zeměpisné polohy. Pomocí této metody se snažíme identifikovat vaše zájmy a inzerci vám přizpůsobit. Jedná se o remarketingovou technologii, která je produktem dodávaným externími dodavateli, jako je Google nebo Facebook.
  • Párové profily: Při vytváření párových profilů vycházíme z údajů o chování získaných z našich webových stránek. Na základě získaných znalostí o jedné skupině uživatelů představujeme těmto uživatelům nové segmenty s podobnými zájmy a chováním, jako je původní skupina uživatelů.

Chcete-li se dozvědět více informací o používání souborů cookie, které jsou na tomto webu, o tom, jak je používáme, o přístupu třetích stran a jaké informace ukládáme, najdete tyto informace níže na této stránce. Vzhledem k tomu, že někteří naši externí dodavatelé mohou také využívat naše soubory cookie pro informace, najdete jejich kontaktní informace rovněž níže na této stránce.

Název cookie Účel Doba uchování Poskytovatel
IDE Used for targeting purposes to build a profile of the website visitor's interests 14 dní .doubleclick.net
1P_JAR This cookie carries out information about how the end user uses the website and any advertising that the end user may have seen before visiting the said website. 1 měsíc .google.com
NID Used by for targeting purposes Půl roku .google.com
__Secure-3PSID Used by for targeting purposes 2 roky .google.com
__Secure-3PSIDCC Used by for targeting purposes 2 roky .google.com
__Secure-3PAPISID Used by for targeting purposes 2 roky .google.com
CONSENT This cookie carries out information about how the end user uses the website and any advertising that the end user may have seen before visiting the said website. 2 měsíce  .google.cz
1P_JAR This cookie carries out information about how the end user uses the website and any advertising that the end user may have seen before visiting the said website. 1 měsíc .google.cz
NID Used by for targeting purposes Půl roku .google.cz
__Secure-3PSID Used by for targeting purposes 2 roky .google.cz
__Secure-3PAPISID Used by for targeting purposes 2 roky .google.cz
_gid Used to distinguish users. 24 hodin .google.cz
_ga Used to distinguish users. 2 roky .google.cz
_gcl_au Used by Google AdSense for experimenting with advertisement efficiency across websites using their services 1 rok .google.cz
_dc_gtm_UA-1416431-42 This search has identified a match with a recognised pattern type cookie: _dc_gtm_UA-xxxxxxxx. The results below are based on data aggregated from all known incidences of this pattern. 1 minuta .google.cz
sid Used for security purposes to store digitally signed and encrypted records 1 měsíc .imedia.cz
sid Used for security purposes to store digitally signed and encrypted records 1 měsíc .seznam.cz
szncsr   2 měsíce .seznam.cz
footer-banner-cookies Vyslovení souhlasu s používáním cookies 1 měsíc  Joomla
editorswitchercurrent Cookie JCE editoru. 1 rok Joomla
last_visited_products Interní modul pro sledování naposledy navštívených produktů 1 měsíc Joomla

Kontakt – Získání přístupu

Orkla Foods Česko a Slovensko a.s. je správce vašich osobních údajů a odpovídá za jejich zpracování.

Pokud chcete získat přístup, extrahovat, opravovat nebo vymazávat osobní údaje, které jsme o vás uložili, zašlete laskavě emailovou zprávu na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Můžete také vznášet námitky, požadovat omezení nebo kdykoli svůj souhlas odvolat. Chceme vás rovněž informovat, že pokud nejste spokojeni s naším zpracováváním vašich osobních údajů, můžete podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.